Voor ondernemers

Wilt u als ondernemer besparen op de vaste lasten en een bijdrage leveren aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen een goede investering! Ondernemers maken in de meeste gevallen veel gebruik van stroom. Vaak is deze stroom met name overdag nodig en is dit een grote kostenpost. Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf leveren voor u een aardig rendement op. U drukt de vaste lasten én u draagt bij aan een beter milieu.

Fiscale mogelijkheden

Voor ZZP’ers en MKB’ers die willen investeren in duurzaamheid, bestaan diverse fiscale regelingen. Wij brengen de fiscale mogelijkheden voor de aanschaf van zonnepanelen in kaart en geven een betrouwbare prognose van de terugverdientijd en het rendement van uw investering. Er zijn verschillende belastingvoordelen, namelijk:

Door de verschillende belastingvoordelen is een investering in zonnepanelen (PV) binnen acht jaar terug te verdienen. Wij werken de zonnestroom installatie volledig uit, installeren de installatie met onze eigen montage teams en verzorgen de monitoring van uw zonnestroom installatie, middels een onderhoudscontract.

Onze projecten

Wij hebben ruime ervaring met grote en middelgrote zakelijke zonnepaneel projecten. Hierbij kunt u denken aan woningcorporaties, agrarische bedrijven en midden en kleine bedrijfspanden. Nieuwsgierig naar de projecten die wij hebben uitgevoerd? Neemt dan een kijkje bij onze projecten.

Waarom Arends techniek?

Er zijn vele redenen waarom ondernemers voor ons kiezen:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor ondernemers of wilt u meer weten over de fiscale voordelen voor ondernemers? Neemt contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0599 672 368 of maak gebruik van ons contactformulier

Bedrijven

Bedrijven hebben over het algemeen veel behoefte aan stroom. Deze stroom is in veel gevallen ook nog eens overdag nodig. Dit is dus ideaal om met zonnestroom op te wekken.

Installateurs

U bent als installateur op zoek naar zonnepanelen voor uw klant maar weet niet waar u moet beginnen. Bij ons bent u op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van zonnepanelen zijn wij de juiste partner.

Particulieren

Arendstechniek heeft zeer veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren. Door deze kennis zijn onze gedegen montageteams in staat om de meeste particuliere zonnepaneel installaties in 1 a 2 dagen te plaatsen