Over ons

Het doel van Arends Techniek is mensen er bewust van maken welke (financiële)voordelen zonnepanelen hebben t.o.v. fossiele brandstoffen. Arends Techniek levert en installeert zonnepanelen naar uw mogelijkheden en wensen. Wij adviseren over de duurzame investering, leveren de zonnestroom onderdelen en installeren de zonnepanelen. Dit doen wij voor installateurs, agrarische sector, industrie, non-profit en particulieren. In Nederland plaatsen wij gemiddeld 18 installaties per week met een jaarlijkse grootte van ± 2.5 MegaWatt aan zonnepanelen. Dit staat gelijk aan ongeveer 12.000 zonnepanelen per jaar.

 

Over Arends Techniek

Arends Techniek op RTLZ


In de eerste aflevering van Business links wordt er gesproken over duurzaamheid en zonnepanelen. Arends Techniek heeft hier aan meegewerkt en deze uitzending kunt u onderstaande link bekijken.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0599 672 368 of maak gebruik van ons contactformulier

Bedrijven

Bedrijven hebben over het algemeen veel behoefte aan stroom. Deze stroom is in veel gevallen ook nog eens overdag nodig. Dit is dus ideaal om met zonnestroom op te wekken.

Installateurs

U bent als installateur op zoek naar zonnepanelen voor uw klant maar weet niet waar u moet beginnen. Bij ons bent u op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van zonnepanelen zijn wij de juiste partner.

Particulieren

Arendstechniek heeft zeer veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren. Door deze kennis zijn onze gedegen montageteams in staat om de meeste particuliere zonnepaneel installaties in 1 a 2 dagen te plaatsen